гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram
Найближчі
заходи та події

Умови бронювання участі в навчальних семінарах

18 лютого 2022

Колеги,

компанія Giunti Psychometrics Ukraine організовує навчальні семінари з основ використання психодіагностичних методик. Вони бувають як онлайн, так і очними у Києві (в залежності від методики). Для забезпечення комфорту кожного у навчальній групі ми маємо певні обмеження по кількості учасників, особливо це стосується очних семінарів, де фізично зал може вмістити не більше 20 осіб. А на момент пандемії ми намагаємось аби наші навчальні групи не перевищували к-сть 12 учасників аби забезпечити відповідну дистанцію між усіма.

У зв'язку з останніми подіями та ажіотажем на наші навчальні семінари, особливо WISC-IV та Leiter-3 (де набір завершився вже за два тижні та за місяць до навчання відповідно), ми хочемо нагадати про умови участі:

Оплата навчання - це і є гарантія бронювання участі (на нашому сайті є можливість здійснити передплату у розмірі 50% і таким чином вже забронювати собі місце, інші 50% можна доплатити до початку семінару у будь-який зручний момент безготівково). Попередньо тримати бронювання місця без внесеної оплати/передоплати ми не можемо, адже це накладає певні ризики на збір навчальної групи, відмовляючи іншим охочим, які готові здійснити оплату навчання. Також ми не маємо змоги попереджувати особисто про к-сть залишених місць, тож слідкуйте за нашими новинами та анонсами у соціальних мережах.

Отже, якщо Ви плануєте приєднатись до наших навчальних семінарів - потрібно завчасно здійснити оплату участі; недостатньо просто повідомити менеджера про свої наміри приєднатись до групи/забронювати місце.