гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Зустрічайте ADOS-2 у Тернополі

6 серпня 2021
Спеціалісти центру реабілітації та розвитку дитини ТОР пройшли навчання від компанії Giunti Psychometrics та отримали високий професійний рівень діагностування. Вітаємо! 


Надалі текст відгуку з фейсбук сторінки центру.

ADOS-2- це сучасний діагностичний інструмент, за допомогою якого можна поставити або спростувати діагноз навіть при найменших підозрах на наявність аутистичних рис.

Протокол спостереження ADOS-2 відрізняється високою інформативністю і визнаний кращим в світі методом, використовуваним для діагностики наявності і ступеня вираженості аутизму. Діагностику аутизму ADOS-2 проводять тим дітям, у яких підозрюється наявність будь-яких порушень психічного розвитку. Діагностика ADOS-2 наявності і ступеня вираженості аутизму проходить в кабінеті психолога і триває 1 академічну годину (45 хв). За цей час фахівець пропонує дитині емоційні ігри і ситуації, які не можуть залишити байдужим.

Де пройти діагностику у Тернополі?

У нашому центрі реабілітації та розвитку дитини діагностику аутизму за диференціальною шкалою ADOS-2 проводять кваліфіковані фахівці, які пройшли навчання, які мають досвід і високий професійний рівень. Саме від своєчасної якісної діагностики і своєчасної корекційної роботи буде залежати можливість адаптації дитини в сучасному світі.

Результати дослідження за методикою діагностики ADOS-2 потрібно зберігати, щоб мати можливість через деякий час порівнювати показники, відзначати поліпшення результатів, робити висновки про те, чи правильно підібрана реабілітаційна програма. Реабілітація – це непростий період для дитини і членів сім'ї, але під контролем фахівців нашого центру цей шлях стане коротшим і ефективнішим. 

?Місто Тернопіль, вул. Академіка Сахарова 2, Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини.

Посилання на пост у фейсбуці центру реабілітації та розвитку дитини ТОР