гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram
Найближчі
заходи та події
13

Завершення етапу адаптації нового опитувальника SAFA та старт продажів в Україні

29 листопада 2021
25 листопада зустрічалися з учасниками адаптації методики SAFA, щоб поділитися враженнями та обговорити важливість застосування цього діагностичного інструменту в Україні.

Безмежно вдячні спеціалістам, які долучилися до адаптації нової методики.

SAFA - психіатричні шкали самооцінювання для дітей та підлітків. Це унікальний інструмент, призначений для скринінгу найбільш розповсюджених психічних розладів в дитячому та підлітковому віці: тривоги, депресії, обсесивно-компульсивних симптомів, розладів харчової поведінки, соматичних симптомів та іпохондрії, фобій. Призначений для осіб віком від 8 до 18 років.

Пункти-твердження методики було адаптовано до віку респондентів, а для найменших учасників тестування кількість пунктів - зменшено. Тест підходить як для індивідуального, так і для групового проведення. Діагностичні критерії, покладені в основу шкал, сумісні з DSM-5.

Фахівці, які прагнуть використовувати цю методику у своїй практиці, можуть ознайомитися зі структурою та призначенням тесту нашому сайті за посиланням: http://giuntipsy.com.ua/clinical/safa/

Щоб стати сертифікованим спеціалістом, необхідно:
  1. Пройти онлайн курс та отримати сертифікат спеціаліста (оплатити його можна прямо на сайті кнопка "Онлайн курс");
  2. Придбати методику;
  3. Отримати стартовий пакет.

Якщо бажаєте, щоб ваша дитина пройшла таке діагностування — ви маєте можливість звернутися до вже сертифікованих спеціалістів методики SAFA, контакти яких вказані на нашому сайті, натиснувши кнопку «Пройти діагностування».