гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Як самореалізуватися навчаючись протягом життя?

22 червня 2020

Як самореалізуватися навчаючись протягом життя?

Навчання протягом життя можна розглядати як безперервний процес, що спрямований на розвиток особистості. При цьому він включає всі наявні способи одержання знань. Навчаючись ми здобуваємо досвід, який трансформується у нові можливості для розвитку та самореалізації.

Декілька важливих речей на які варто звернути увагу :

  • Визначте свої інтереси та цілі. Поміркуйте над тим, що Вам справді подобається і чи бачите ви у цьому простір для розвитку в майбутньому. Складіть список того, чому б Ви хотіли навчитись і які ресурси у вас є для досягнення мети. 
  • Використайте планування для інтеграції Вашої цілі у повсякденне життя. Розподіліть час та дотримуйтесь розкладу, це дозволить напрацювати звичку та не втратити мотивацію. Пам’ятайте про власну відповідальність та необхідність діяти, адже в першу чергу Ви зацікавлені в цьому. 
  • Працюйте над мотивацією. Розуміння того, що Вас надихає, дає можливість усвідомити, що Ви справді можете займатись тим, що дійсно подобається. 
  • Навчаючись ви не лише здобуваєте нові знання, а й розвиваєте додаткові корисні навички, які можна використати в особистому та професійному житті. 
  • Працюйте над самооцінкою.Похваліть себе за роботу.Відчуття виконаного обов'язку підвищує рівень задоволеності життям.