гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Як проходить сертифікація після закінчення навчання?

20 лютого 2023

Майже після всіх наших семінарів ми проводимо обов’язкову сертифікацію учасників. Зазвичай, вона відбувається у вигляді тестування за допомогою заповнення гугл форми. Є обмеження у часі, до кожного навчання це своя кількість питань та відповідно - прохідний бал. Але питання стосуються виключно того матеріалу, що пройдений в рамках навчання.

Так буває, що комусь потрібно трохи більше часу на засвоєння матеріалу, тож якщо з певних причин учасник не набрав прохідний бал - це не означає, що він поганий фахівець і не засвоїв курс. Ми обов’язково видаємо сертифікат “слухача курсу”, а учасник має змогу ще раз повторити матеріал та написати наративний звіт для перездачі (провести вже власне діагностування з використанням методики та написання звіту). Це навіть корисно для майбутнього фахівця, адже тут можна більш глибше проаналізувати свої помилки та отримати зворотній зв’язок від тренерки у вигляді коментарів по звіту.

З методики РЕР-3 сертифікація складається вже з двох етапів: тестування у гугл формі та написання власного звіту спеціаліста згідно заданих даних кейсу від тренерки (на виконання зазвичай даємо два-три дні). А для перездачі потрібно буде провести вже власну діагностику та написати звіт.

Тобто, до кожного навчання у нас розроблена своя структура, яка найбільше підходить для засвоєння того чи іншого матеріалу. Відповідно, може відрізнятись процес самої сертифікації. Ми проговорюємо з нашими учасниками умови сертифікації, вказуємо про це в анонсах заходів на сайті. Наша мета - перевірити засвоєні знання та скоординувати учасника у разі чого на доопрацювання.