гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Топ 3 речі, які важливі для успішного навчання

15 лютого 2023

Запитали у організаторки наших навчальних семінарів Анжеліки Правник щодо формули успішного навчання.

Окрім базових умов щодо проходження наших семінарів, таких як психологічна/психіатрична/спеціальна освіта (або суміжних напрямків), а також досвід роботи та розуміння принципів консультування/роботи з відповідною категорією осіб до яких застосовується методика, хочу назвати топ 3 речі, які важливі для успішного навчання.

1. Слідувати плану: зараз у нас всі навчання переведені в онлайн-формат через війну, тож відповідно структура навчання може бути багаторівневою. При формуванні плану курсу наші тренерки продумують все до дрібниць (коли давати домашку, коли проходити тест на самоперевірку і т.д.). Кожен учасник отримує детальну інструкцію з описом навчальних кроків, що потрібно зробити першим, а що останнім. І не навпаки. Просто слідуйте структурі і знання будуть як цеглини плавно лягати на стійкий фундамент.

2. Бути готовим до занурення у світ психометричних термінів. При розборі інтерпретації показників електронного звіту дехто може почути нові слова такі як "процентилі", "крива нормального розподілу", "сирі бали" тощо. Все нормально, по кожному пункту тренерка проводить учасників. Головне - обов'язково занотовувати, який показник та при яких обставинах інтерпретується. Це точно привід згадати студентські роки та курс психодіагностики.

3. Не боятись задавати питань: дурних запитань у нас не існує - все важливо розібрати та проговорити за потреби ще раз. Ми з командою намагаємось створити дружню атмосферу, де кожен може висловлювати свою думку, питання, застереження, сумніви, а також ділитись своїм досвідом.

З кожною навчальною групою ми вчимось чомусь новому також. Наші семінари - це обмін знаннями, досвідом та неймовірною енергією.