гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram
Найближчі
заходи та події

Про Giunti Psychometrics Ukraine

21 травня 2024

Міжнародна місія нашої компанії: “Scientific knowledge for the well being and development of people and organizations. Наукові знання для благополуччя та розвитку людей та організацій”.

Це беззаперечно відображається і в принципах роботи нашої команди:
найголовнішим для нас є науковий підхід у всьому, що ми робимо, створюємо, транслюємо.

Доказова база - ось на що ми в першу чергу звертаємо увагу, це найважливіше.

Наші інструменти для роботи спеціалістів у сфері психічного здоров’я - це перевірені міжнародні стандарти діагностики. Ми не просто купуємо ліцензії на їх продаж на території України - наша компанія перекладає та адаптує ці інструменти під наглядом власників авторських прав згідно умов Міжнародної тестової комісії (ІТС).

Процес адаптації може займати від 6 місяців до 2,5 років, а кількість протестованих осіб в рамках досліджень складає від кількох сотень до кількох тисяч осіб. Це все дуже ресурсозатратні та складні процеси, але важливі для того, щоб зробити якісний продукт для України.

В результаті ми отримуємо схвальні відгуки від спеціалістів, особливо зараз, коли їх клієнти знаходяться за кордоном і результати їхніх діагностик (проведених ще в Україні) там визнаються та приймаються. Це свідчить про “спільний стандарт” за яким українські спеціалісти працюють, проводячи діагностику аутизму чи інтелекту. Цього не було б без наукового підходу у роботі нашої команди.

Дійсно, ми прагнемо поширювати наукові світові здобутки в Україні та таким чином робити психодіагностику в Україні кращою, що впливає на благополуччя нації.