гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram
Найближчі
заходи та події
13

Pro bono тестування для скринінгу тривоги та депресії.

6 липня 2022

Шановні колеги!

Протягом багатьох років Giunti Psychometrics Ukraine забезпечує високу якість та наукові стандарти у сфері психодіагностики. У часи військової агресії росії проти України, у цей винятково складний період для держави, наша компанія робить свій внесок у підтримку психічного здоров'я і благополуччя українців.

Разом із нашими міжнародними партнерами Pearson, ми раді надати інструменти первинного психологічного оцінювання, що допоможуть діагностувати та лікувати такі травматичні розлади, як тривога чи депресія. Тести надаються безкоштовно для фахівців у сфері психічного здоров’я.

Обрана тестова батарея спрямована на виявлення симптомів тривоги та депресії, гніву та деструктивної поведінки у людей різного віку. Тестування перекладені нашою командою на українську мову.

Доступні тести: 


Призначення

BSI (Brief Symptom Inventory)

Короткий перелік симптомів, що забезпечує фахівця даними, необхідними для ухвалення клінічних рішень щодо терапії та лікування у різноманітних умовах. Призначений для осіб віком від 13 років і старше. 

BDI-II (Beck Depression Inventory) — Опитувальник депресії Бека

Короткий опитувальник, призначений для вимірювання тяжкості симптомів депресії у осіб віком від 13 до 80 років. 

BAI (Beck Anxiety Inventory) — Опитувальник тривоги Бека

Короткий опитувальник, призначений для оцінювання тяжкості і рівня тривоги у осіб віком від 17 до 80 років.

BYI-2 (Beck Youth Inventories) 

Набір з п'яти опитувальників для оцінювання симптомів депресії, тривоги, гніву, деструктивної поведінки та самооцінки у дітей і підлітків віком від 7 до 18 років. 

Щоб залишити заявку на отримання цих тестів, надішліть свій запит на адресу support.testua@giuntipsy.com

У листі зазначте своє ім'я, прізвище, контактну електронну адресу та коротку інформацію де і як плануєте використовувати дані тестування.