гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Про адаптацію методик Giunti Psychometrics

31 травня 2022

Вартість якісних діагностичних інструментів світового стандарту по всьому світу досить висока. Вона визначається необхідністю проведення значних за масштабом наукових досліджень. Правовласники розробляють продукт впродовж багатьох років, а кількість протестованих людей в рамках досліджень складає від кількох сотень до кількох тисяч осіб. До того ж з виданням кожної нової версії тесту ці дослідження проводяться знову. Щоб ви користувалися методиками в Україні наша компанія здобуває дозвіл на адаптацію від правовласників та проводить її.

Адаптація триває від 6 місяців до 2,5 років! Адаптація – це не лише переклад методики на українську мову. Ми безкоштовно організовуємо навчання для спеціалістів які потім проводять діагностування.

Далі проведення статистичної обробки отриманих даних. Саме ці норми введені до програми яка автоматично готує звіт для спеціаліста в зрозумілих графіках, балах та максимально зберігає час спеціаліста і відхиляє можливість помилки в підрахунках.

Стимульний матеріал на вимоги правовласників має бути виключно оригінальним або як мінімум узгодженим з компанією власником авторських прав. Найчастіше стимульні матеріали виготовляються за спеціальним замовленням і підбираються відповідно до авторських вимог. Окрім того, частина матеріалу змінюється на адаптований український варіант, а частина додається в комплект.

Що входить у вартість наших тестувань окрім процесу адаптації дивіться у відео: