гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Підсумки 2022 року

31 грудня 2022

2022 рік видався складним для кожного українця. Через масштабне вторгнення росії на територію України здавалось зупиниться все. Але ми - українці, сильний народ! Ми не здаємося попри всі складнощі!

Наша компанія робила все можливе аби працювати, надавати якісні методики та продовжувати навчати. Ділимося з вами нашими досягненнями і хочемо сказати, що ніяка росія нас не зламає. Тому вітаємо вас з прийдешнім Новим Роком, і знаємо, що цьогоріч бажання лише одне – Перемога!

  • 9 онлайн семінарів було проведено в 2022 році.
  • 102 людини, загалом, навчили на групових та індивідуальних навчаннях.
  • Переформатували всі можливі курси в онлайн формат.
  • Разом із нашими міжнародними партнерами Pearson, надали безкоштовні інструменти первинного психологічного оцінювання для фахівців у сфері психічного здоров'я, що допоможуть діагностувати такі травматичні розлади, як тривога чи депресія (тести BSI, BDI-II, BAI та BYI-2).
  • На початку березня надали тестування ММРІ-2 для формування команди Сил львівської ТрО ЗСУ (за зверненням організації International Partnership for Human Rights (IPHR) - Міжнародне партнерство з прав людини). До проєкту приєдналась команда незалежних сертифікованих експертів для розробки профілю кандидата в ТрО, інтерпретації та написанні звітів. Це був проєкт тривалістю в три місяці: величезна команда зібралась та працювала в унісон.
    Хочемо подякувати кожному експерту за відданість справі, плідну працю та десятки написаних звітів: Єрмолаєву Антону, Вовк Тетяні, Дятел Надії, Кришовській Олександрі, Юревич Анні, Ткаченко Юлії, Статкевич Олександрі, Лібер Ользі, Виноградовій Вікторії, Лонській Єлизаветі, Макусі Марії, Вавіловій Альоні, Трегуб Юлії, Летовій Віолетті, Савченко Ользі, Коломієць Соломії.