гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram
Найближчі
заходи та події
13

На шляху до кар'єрних змін

1 липня 2020

Ринок праці змінюється швидше, ніж будь-коли, тому не завжди є час, щоб попрацювати над своїм професійним розвитком. Тепер же це важливо не лише для просування по кар’єрних сходах, а й для того, щоб бути конкурентним в умовах, що склались. Організувати своє життя та зробити його більш продуктивним допоможуть наступні кроки: 
  • Ставте конкретні цілі Якщо ви з самого початку не впевнені в тому, чого хочете, почніть з дуже простого питання: навіщо ви це робите? Яка мета вашого професійного розвитку? Можливо, є якісь навички або знання, яких вам не вистачає і які ви хочете поліпшити. 
  • Долайте перешкоди Будемо чесними, сказати, що ви візьмете контроль над своїм майбутнім набагато простіше, ніж робити це насправді. Визначте перешкоди на шляху до навчання, які у вас виникають кожного дня та запишіть стратегії їх подолання. 
  • Рухайтесь крок за кроком Розподіліть свій вільний час на невеликі відрізки та кожного дня присвячуйте його частину професійному розвитку. Навіть, якщо це буде 15 хвилин кожного дня, з часом Ви звикнете і зможете займатись цим без особливих зусиль. 
  • Вчіться поки є енергія Займатись вивченням нового після того як виконаєте усі свої справи є помилкою, адже під кінець дня ви втомлюєтесь та стаєте менш ефективними. Постарайтесь виділити час на роботу над собою, тоді коли ви краще почуваєтесь та маєте для цього достатньо сил. Таким чином Ви станете ще ближче до успішної кар'єри!