гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Можливості для ЗВО!

13 жовтня 2020
Можливості для ЗВО!

Шановні колеги, представники закладів освіти!

  Giunti Psychometrics - офіційний тестовий провайдер, який вже понад 12 років співпрацює з великою кількістю державних та приватних центрів і установ. Наші тестові інструменти викликають великий інтерес серед професійних психологів й на практиці підтвердили свою якість та надійність.

   Ми маємо бажання, щоб студенти – психологи ЗВО отримали досвід роботи з сучасними психодіагностичними інструментами вже на етапі навчання. Але поки що, лише декілька університетів України їх мають. Пропонуємо це виправити!

  Разом з НПА - Національна психологічна асоціація ми зацікавлені у тому, щоб майбутні спеціалісти у сфері психології розвивали навички діагностики, оцінки та інтерпретації. Використання в навчальному процесі належних методичних інструментів забезпечить рівень підготовки фахівців, що відповідає визнаним стандартам, а більш глобально - підвищить якість надання послуг в Україні.

  Ми розробили спеціальні умови взаємодії для закладів вищої освіти, щодо наступних методик:

  • WISC-IV - вимірювання інтелекту у дітей віком від 6 до 16 років. Оцінює здібності та потенціал людини (текучий інтелект), а також набуті знання і навички (кристалізований інтелект). 
  • Leiter-3 - дозволяє оцінити невербальний інтелект і функціонування нейропсихологічних процесів, що лежать в його основі. 
  • РЕР-3 - дає змогу оцінити сукупність нерівномірно представлених сильних і слабких з погляду навчання сторін дитини, характерних для розладів аутистичного спектра та пов’язаних із ним порушень розвитку. 

  Якщо ваш навчальний заклад зацікавлений у співпраці, заповнюйте форму та ми обов'язково зв'яжемось з вами стосовно подальших кроків: https://forms.gle/KJ6g1ujWuHygMJBb7