гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Діагностика аутизму за ADOS-2 відтепер у Дніпрі

22 серпня 2022

Наша команда безмежно радіє кожного разу, коли в новому місті України з'являються якісні та сучасні інструменти психодіагностики.

Цього разу до списку міст, у яких є офіційна українська версія ADOS-2 (оновлена 2 версія методики з Т модулем) ми додаємо місто Дніпро та Центр гармонійного розвитку дитини «DNIPRO SENSORY WORLD».
На початку серпня фахівці цього центру пройшли сертифікацію і відтепер можуть застосовувати ADOS-2 в роботі, що дозволить також проводити якісне раннє втручання.

А ще ми особливо радіємо таким відгукам, з якими просто не можемо не поділитись.

Від імені всіх фахівців Центру медичної та соціально-педагогічної реабілітації «Dnipro Sensory World» (м.Дніпро), які пройшли навчання з основ діагностики РАС за методиками ADOS-2 та ADI-r (Анни Кириченко, Наталії Пономарьової, Тетяни Ларіної та Володимира Капінуса), хочу подякувати Вам за отримані під час навчання знання!

Не дивлячись на війну, яка трагічно втрутилась у повсякдення кожного українця, Ви знайшли можливість організувати якісний навчальний курс, завдяки якому діти з особливими освітніми потребами зможуть отримувати послуги психодіагностики за світовими стандартами!

Ми впевнені, що і надалі співпрацюватимемо з Вами!
Разом - до перемоги!


З повагою та вдячністю,
Анна Кириченко,
директорка Центру медичної та соціально-педагогічної реабілітації «Dnipro Sensory World»,
м.Дніпро