гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Де користувачам психодіагностичних методик отримати супервізії?

6 квітня 2021

Супервізія – це ефективний метод підвищення якості психологічних послуг. Вона є необхідною складовою підвищення кваліфікації психодіагностів, адже забезпечує якість роботи з інструментами діагностики. Загалом, супервізію можна розглядати як систему професійної підтримки спеціалістів. Такі групи – це один з варіантів професійного зростання для психологів, місце, де професіонал може задати питання, які його цікавлять та отримати унікальний досвід спільного пошуку рішень. Також є можливість подати власний випадок до розгляду супервізійною групою.

Тож де користувачам психодіагностичних методик отримати такі супервізії?

Відповідаємо: організацією та проведенням займається Дивізіон дитячої та підліткової психології НПА спільно з Всеукраїнською психодіагностичною асоціацією. Супервізорами є сертифіковані фахівці, які мають багаторічний досвід використання даних інструментів, а також статус тренера методик для ІРЦ, тренера навчальних семінарів компанії Giunti Psychometrics Ukraine.

Наразі колеги з Дивізіону запустили коротку форму для користувачів методик аби зібрати запити на проведення актуальних супервізій.

Посилання для заповнення форми: http://forms.gle/3F2wCeDy5S2xWQV5A 

UPD: вже відомий розклад проведення супервізій у 2021 році. Але Ви можете продовжувати заповнювати форму вище для запиту - вона залишається активною.

Формат супервізій: онлайн у ZOOM, група не більше 7 учасників. Тривалість 2 - 2,5 години, можна представити власний кейс.

Розклад супервізій квітень-червень у 2021 році:

28 квітня 18:30

WISC-IV (Шкала інтелекту Векслера для дітей — IV): вимірювання інтелекту у дітей віком від 6 до 16 років.

14 травня 18:30

Leiter-3 (Міжнародна шкала продуктивності Лейтера): тест невербального інтелекту і когнітивних здібностей. 

26 травня 18:30

Conners-3 (Шкали Коннерс. 3 версія): оцінювання розладу дефіциту уваги і гіперактивності (РДУГ)

9 червня 18:30

РЕР-3 (Психоосвітній профіль): індивідуалізоване психоосвітнє оцінювання дітей із РАС +  CASD (Скринінгова Шкала розладів аутистичного спектра)

25 червня 18:30

ADOS-2 (План діагностичного обстеження на аутизм)

Індивідуальна та групова супервізія є обов’язковою ланкою професійної підготовки психологів та психотерапевтів згідно європейських стандартів.