гаряча лінія 044 585-44-05
Написати
нам у Viber
Написати
нам у Telegram

Чому майбутньому спеціалісту важливо проходити сертифікаційне тестування?

16 вересня 2022

Ми, як компанія яка є тестовим провайдером, піклуємося про якість нашого діагностичного інструментарію та наданих послуг. Саме тому більшість наших методик передбачають проходження спеціального навчання, що дає змогу спеціалістам максимально повно опановувати основи їх використання.

Наявність сертифікату підтверджує те, що фахівець може використовувати методику у своїй практиці, вміє організовувати процедуру тестування, знає як інтерпретувати показники, володіє необхідними компетенціями для роботи.

Ми відповідальні за рівень підготовки наших спеціалістів, тому для перевірки якості отриманих знань після кожного навчання, ми проводимо сертифікаційне тестування у вигляді тестових запитань з варіантами відповідей, де необхідно набрати певну кількість балів. Якщо з якихось причин учасник семінару не набрав необхідні бали, він отримує сертифікат “слухача курсу” та має право на повторну безкоштовну сертифікацію. Таким чином ми піклуємося, аби рівень підготовки наших спеціалістів відповідав заявленим стандартам.